Osaston jäsenedut

TSL kurssituki

Osastomme jäsenet saavat 20 euron tuen lukukaudessa osallistuessaan Turun TSL: n järjestämälle kurssille tai tapahtumaan. Tuen saat lähettämällä maksutositteen sekä kuvan smu:n jäsenkortista. Tiedot voi lähettää sähköpostitse toimistolle smu.osasto006(at)gmail.comMeripesä 

Lounais-Suomen osaston Meripesä-mökki sijaitsee noin 100 kilometrin päässä Turusta, Rauman Lapissa. Mökkiä vuokrataan osasto 006 jäsenten käyttöön. Hyvin varusteltu mökki 2770 m² tontilla sekä rauhallinen sijainti Narvijärven rannalla tarjoaa jäsenelle mahdollisuuden viettää viihtyisä loma. 

92 m²:n päämökissä on 3 makuuhuonetta. Yhdessä makuuhuoneessa on parisänky, kahdessa muussa kerrossängyt. Keittiö on hyvin varustettu ruokailutiloineen.

Saunarakennuksessa (38 m²) on olotila, jossa kahdelle makuupaikat ja keittonurkkaus. 

Mökkivarusteluun kuuluvat  mm. tv, jenkkikaappi, mikrouuni ja astianpesukone. Käyttöastiat ja pesuaineet ovat mökissä valmiina. Tarvitset vain omat liinavaatteet, henkilökohtaiset peseytymisvälineet ja wc-paperia.

Pihalta löytyvät grillit (hiilet hankittava itse), hiekkalaatikko, leikkimökki, keinut ja soutuvene. Järvessä on hyvät uinti-, veneily- ja kalastusmahdollisuudet.

Katso kuvia mökistä

Mökkivuokra 

vuosi 2024

350 €/viikko (ma-ma)

170 €/alkuviikko (ma-to)

220 €/loppuviikko (to-ma)

Kesäkuukausi: kesä-,heinä-, elokuu 


Meripesän varaaminen

Meripesää voi vuokrata vain osaston 006 jäsen

Varaa meripesä

Varausohjeet

Mökit varataan viikoksi tai puoleksi viikoksi kerrallaan, vaihtopäivä on joko maanantai tai torstai. 

Varaaja ei pääse varausta tehdessään suoraan maksamaan varausta, vaan hänelle tulee jäsenyyden tarkastamisen jälkeen sähköpostilla linkki, jonka kautta maksun voi suorittaa ja varauksen vahvistaa. Avainten hakuohjeet löytyvät varaajalle tulevasta sähköpostista. Avainta hakiessa on syytä varautua todistamaan henkilöllisyys.


Kesäkausi

Meripesää voi hakea osasto 006 jäsen yhdeksi viikoksi (ma-ma).

Kesäkauden varaukset arvotaan.

Hakuaika vain rajattuna aikana. Arvonnan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.VARAUKSEN PERUUTTAMINEN
Mikäli joudut perumaan varauksen, ILMOITA SIITÄ.

https://www.smu.fi/jaseneksi/jasenedut/unionin-mokkien-vuokraus/ 

Päämökki.
Päämökki
Rantanäkymä
Rantanäkymä